Burdur İl Sağlık Müdürlüğünden Farkındalık

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü, 4 Mart Dünya Obezite Günü kapsamında duyarlılık için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü, 4 Mart Dünya Obezite Günü kapsamında duyarlılık için çeşitli etkinlikler düzenlendi.
'Bakış Açımızı Değiştirelim, Obezite Hakkında Konuşalım' temasıyla düzenlenen çeşitli etkinliklerle duyarlılık oluşturmayı hedefleyen Burdur İSM tarafından, öğrenciler ve stajyerler tarafından skeç hazırlandı ve pazar yerinde vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı.
4 Mart Dünya Obezite Günü "Bakış Açımızı Değiştirelim, Obezite Hakkında Konuşalım" temasıyla İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personelleri Hemşire Keziban KÜPÜK ve Ebe Ayşe AKMAN tarafından pazaryerinde vatandaşlara bilgilendirmeler yapılarak etkinlik düzenlenirken, Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Biriminde staj yapan Sağlık Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin hazırladığı Afet sonra Sosyal Hizmet ve Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu Sağlık Yönetimi Nedir konulu sunumlarını ayrıca Sağlıklı Besleniyorum adlı skeç hazırlayıp Müdürlük personeline anlattılar.

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü4 Mart Obezite Günü4 MartTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.