Burdur Isparta son dakika! Meteorolojiden bir uyarı daha

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde yarın için yapılan kuvvetli fırtına uyarısının ardından, kuvvetli yağış uyarısı da yapıldı. İşte detaylar...

Meteoroloji tarafından Burdur ve çevresinde yarın için yapılan kuvvetli fırtına uyarısının ardından, kuvvetli yağış uyarısı da yapıldı. İşte detaylar...

Yarın içerisinde Burdur ve Isparta çevresi için uyarıda bulunan Meteoroloji, 18 Kasım Cumartesi günü saat 18:00 ile 19 Kasım Pazar günü saat 00:00 arasında kuvvetli yağış olacağını ifade etti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre, akşam saatlerinden itibaren Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Yağışların 2000 m üzeri rakımlı yerlerde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması beklenmektedir.

Kuvvetli yağışın sebep olabileceği ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, hortum riski, yıldırım ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkat edilmesi gerekmektedir." denildi.

kuvvetli yağışhava durumumeteorolojik uyarımeteoroloji uyarısıBurdur son dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.