Burdur Kurna TOKİ Konutlarında Çalışmalar Sürüyor

Burdur Büğdüz yol ayrımında yapımı devam Kurna TOKİ konutlarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Burdur Büğdüz yol ayrımında yapımı devam Kurna TOKİ konutlarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Burdur Büğdüz yol ayrımında yapımı devam Kurna TOKİ konutlarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kurna TOKİ Projesi 7 Blok 143 daire ve 6 ticari alandan oluşmakta olup, bir aksilik olmaması halinde 2023'ün 2. çeyreğinin başlarında tamamlanması bekleniyor.

Kurna TOKİ Konutları müteahhitti ile görüşen NNC Haber Muhabiri, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

NNC Haber Muhabirine konuşan Kurna TOKİ Konutları Müteahhiti, ' Hazırlanan proje kapsamında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda bir aksilik çıkmaması durumunda 2023 Nisan Ayı gibi konutları teslim etmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızı hızla sürdürmekteyiz ve örnek dairemizin mevcut işleyişi de devam ediyor. Burada kurada çekilen vatandaşlara teslim etmek için ara vermeden çalışıyoruz" dedi.

İl merkezi ve üniversite arasında bağlantı olacak

Burdur merkez ile üniversite arasında daha önceden bir yapı bulunmaması nedeniyle arada bulunan boşluk Kurna TOKİ Konutları ile artık kapanmaya başlayacak. 7 Blok 143 daire ve 6 ticari alandan oluşan konutlar ile birlikte bölgede başlayacak yapılanma sonrasında il merkezi ile üniversite arasında bir bağlantı kurulmuş olacak.

Burdur Kurna TOKİTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.