BURDUR LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMALARININ İLK TURU YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşet YAZAR, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cemal ACAR ve Şube Müdürü Gültekin APAYDIN, Mehmet Cadıl Anadolu Lisesinde düzenlenen ''Burdur Liseler Arası Münazara Yarışması'' birinci tur elemelerini izledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşet YAZAR, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cemal ACAR ve Şube Müdürü Gültekin APAYDIN, Mehmet Cadıl Anadolu Lisesinde düzenlenen ”Burdur Liseler Arası Münazara Yarışması” birinci tur elemelerini izledi.

Münazaranın, öğrencilere fikrini savunabilme, inandırıcılık kabiliyetini geliştirme, araştırma becerisi kazandırma, toplum önünde konuşarak özgüvenlerini geliştirme konularında faydasının büyük olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşet YAZAR, yarışmaya katılan öğrencilere başarılar diledi.

İlk tur elemelerinde Kızılkaya Hacı İbrahim ÇELİK Anadolu Lisesi ile Bucak Oğuzhan MTAL ; Bucak MTAL ile Ağlasun Şehit Bayram YEŞİL ÇPL karşılaştı. Birinci tur elemelerinin kazananları Oğuzhan MTAL ve Ağlasun Şehit Bayram YEŞİL ÇPL oldu.

Neşet YAZARCemal ACARGültekin APAYDINBURDUR LİSELER ARASI MÜNAZARATürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.