Burdur'lu Kuaförden Amerika'ya Tepki Amerikan Tıraşı Yasak

Burdur Merkez Konak Mahallesi ve Oğuz Sokak üzerinde bulunan Bulut Kuaför’de Amerikan Tıraşı yapılmıyor. İşte haberin detayları...

Dükkânının vitrin camına ‘AMERİKAN TIRAŞI YASAKTIR…’ şeklinde bir lâvha da yapıştıran Bulut Kuaför’ün işletmecisi Çağlar Çiçek; Emperyalist Amerika’nın (ABD) genelde dünya, özelde de Ülkemiz üzerinde oynadığı kirli oyunları, uluslar arası platformlarda Türkiye aleyhine alıp verdiği kararları ve olumsuz uygulamaları kendi çapında bir protesto şekli geliştirmiş ve bunu tüm müşterilerine deklare etmiş.

Aslında ‘Amerikan Tıraşı’ diye bir tıraş olmadığının da altını çizen Burdur’lu Kuaför Çağlar Çiçek; Müşterilerine Amerikan Tıraşı yapmadığını ve yapmayacağını belirtiyor ve “Bizim kendi ülkemize has ve ilimize özel yerel-yerli ve Anadolu usulü iyi-güzel tıraş şekil veya modellerimiz var. O nedenle ben hiçbir müşterime Amerikan Tıraşı yapmadığım gibi meslektaşlarıma da aynı şeyi öneriyorum” diyor.

Amerikaya tepkiBurdur kuaförTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.