BURDUR MAKÜ ALTINYAYLA VE GÖLHİSAR’DA KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK EĞİTİMLERİNDE

Küçükbaş Hayvancılık Eğitimlerini Sürdürdüren MAKÜ Geçtiğimiz hafta Altınyayla ilçemizde Küçükbaş Hayvan yetiştiricileri ile bir araya geldi .

Küçükbaş Hayvancılık Eğitimlerini Sürdürdüren MAKÜ   Geçtiğimiz hafta Altınyayla ilçemizde   Küçükbaş Hayvan yetiştiricileri ile bir araya geldi .

Altınyayla ilçemizde Küçükbaş Hayvancılık Eğitimlerinin sonu kısmında, Cerrahi Eğitimde Arş. Gör. Harun ÇINAR, Doğum ve Jinekoloji Eğitiminde Dr. Öğr. Üyesi Gökhan BOZKURT  hoca anlatımda. Çiftçilerimizin sorularını cevapladılar. GÖLHİSAR İLÇESİNDE  2 GÜN SÜREN EĞİTİM 

MAKÜ  Bu hafta küçükbaş eğitimlerinde, Gölhisar ilçemizde çiftçilerimizle buluştu  (16 – 18 Aralık). Yetiştiricilerin Yoğun ilgiyle karşılandığı MAKÜ Hocaları  konuları ile ilgili sunum bilgileri  küçükbaş  Yetiştiricileri ile paylaştılar.Gölhisar  ilçemizde yetiştiricilerin  merak ettiklerini ve yaşadıkları problemleri hocalara sordular.   Küçükbaş yetiştiricileri ” Buraya kadar gelen Bizleri bilgilendiren kafamızdaki soru işaretlerini ortadan kaldıran Hocalarımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dediler .

maküküçükbaş hayvancılık eğitimleriTürkiyeBurdurAltınyayla (Dirmil)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.