Burdur MAKÜ, Hollanda'da uluslararası öğrencilere tanıtıldı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Hollanda'nın Rotterdam şehrinde düzenlenen 33. EIAE'ye katıldı. İşte detaylar...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Avrupa'nın en büyük uluslararası eğitim fuarı olan 33. EIAE'ye katıldı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Hollanda'nın Rotterdam şehrinde düzenlenen 33. EIAE'ye katıldı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, yaptığı açıklamada, "Avrupa'nın en büyük uluslararası eğitim fuarı olan 33. EIAE'ye #StudyinTürkiye pavilyonunda katılım sağladık. Uluslararasılaşma vizyonumuz doğrultusunda önemli temaslarda bulunduğumuz ve oldukça verimli geçen fuarın üniversitemiz için güzel neticeler doğurmasını diliyorum" dedi.

Fuara, üniversitenin 10 fakültesinden 20'den fazla bölüm ve program katıldı. Üniversite, fuarda tanıtım broşürleri ve videoları ile öğrencileri bilgilendirdi. Ayrıca, fuar boyunca üniversitenin akademisyenleri ve öğrencileri, ziyaretçilere canlı dersler verdi.

Rektör Dalgar, fuarda yapılan görüşmelerin üniversitenin uluslararasılaşma hedeflerine ulaşmada önemli bir adım olduğunu söyledi. Dalgar, "Fuarda, yurt dışından gelen öğrencilerle ve akademisyenlerle bir araya geldik. Üniversitemiz hakkında bilgi verdik ve karşılıklı işbirliği fırsatları değerlendirdik. Bu görüşmelerin, üniversitemizin uluslararası görünürlüğünü artıracak ve uluslararası öğrenci ve akademisyen sayısını artıracak önemli sonuçlar doğuracağına inanıyoruz" dedi.

MAKÜuluslararasıöğrencilerHüseyin Dalgarburdur mehmet akif ersoy üniversitesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.