BURDUR MEHMET UZAL SOSYAL BİLİMLER LİSESİ İSPANYA’DA

Burdur Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi “Europe’s Common Roots In a Peer Intercultural Education” adlı Erasmus+ Avrupa birliği projeleri kapsamında İspanya’nın Toledo şehrine gitti.

Burdur Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi “Europe’s Common Roots In a Peer Intercultural Education” adlı Erasmus+ Avrupa birliği projeleri kapsamında İspanya’nın Toledo şehrine gitti

Projenin koordinatörlüğünü yürüten Okulun İngilizce öğretmeni Mithat Çöğmen, iki öğretmen ve altı öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen programda son derece verimli bir çalışma gerçekleştirildiğini belirtti. Öğrencilerin büyük bir istekle çalışmalara katıldıklarını ve projeye büyük katkı sağladıklarını belirten Mithat Çöğmen öğrencilerinin kişilikleriyle ve sosyal yönleriyle de okullarını ve Türkiye’yi en güzel şekilde temsil ettiklerini belirtti. Proje Hareketliliğine katılan İngilizce Öğretmeni Emel Urhan Altaş, “Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi’nde verilen dil eğitiminin böyle projelerle meyvelerini verdiğini görmek büyük bir gurur vesilesidir” dedi.

erasmusTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.