BURDUR MERKEZLİ FETÖ/PDY OPERASYONU 5 GÖZALTI

Basın Bülteni (2020/05) Güvenlik güçlerimiz tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

T.C. BURDUR VALİLİĞİ,

Basın Bülteni (2020/05)

Güvenlik güçlerimiz tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün mahrem yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda;

Örgütün haberleşme sistemi olarak kullandığı ankesörlü/sabit hatlar üzerinden ardışık olarak arandıkları tespit edilen 2’si muvazzaf asker, 3’ü kapatılan askeri okul öğrencisi olmak üzere toplam 5 şahıs 31.12.2019 günü Burdur Merkezli Antalya ve Şanlıurfa illerinde yapılan eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar, yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 03/01/2020

FETÖPDYBURDUR VALİLİĞİTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.