Burdur Milletvekili A. Adayı Hakan Açar, ziyaretlerini sürdürüyor

Burdur Ticaret Borsasını ziyaret eden CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hakan Açar, üreticinin her zaman para kazanabilecek duruma getirilmesi gerektiğini söyledi.

Burdur Ticaret Borsasını ziyaret eden CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hakan Açar, üreticinin her zaman para kazanabilecek duruma getirilmesi gerektiğini söyledi.

CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hakan Açar, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp'i ziyaret etti. Ziyarette hayvancılık sektörünün sıkıntıları ele alınırken Milletvekili Aday Adayı Açar, kalıcı çözümlerin acilen üretilmesi gerektiğini ifade etti.

CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hakan Açar, saha çalışmalarını sürdürüyor. Kendisi de balık üreticisi olan Açar, üyesi olduğu Burdur Ticaret Borsası ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp'i makamında ziyaret ederek hayvancılık sektörünün sıkıntılarını ilk ağızdan dinledi.

Ziyarette deprem bölgelerinde mağdur olan çiftçiler, hayvanlar için gönderilen yemler, borsalar arasındaki diyaloglar ve birlikte yapılacak organizasyonlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Hakan Açar şunları söyledi;

"Süt ve besi yetiştiriciliği şu anda az da olsa para kazanıyor gibi görünse de yanlış politikalar yüzünden sürdürülebilir değil. Acil olarak kalıcı çözümler üretilmeli ve üreticilerimiz, uzun vadede her zaman para kazanabilecek bir duruma getirilmeli."

Hakan Açar, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Gündüzalp'e ve yöneticilerine bilgi paylaşımı için teşekkür etti.

CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hakan AçarHakan Açar2023 genel seçimleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.