Burdur Milletvekili A. Adayı Mürüvet Güngör'e esnaftan yoğun ilgi

Burdur Milletvekili Aday Adayı Mürüvet Güngör Bucak sanayi esnafını ziyaret etti. Güngör esnaf tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Bucak'ın tek bayan milletvekili aday adayı Mürüvet GÜNGÖR halkın nabzını tutmaya, sahada çalışmaya devam ediyor. 28. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Milletvekili Aday Adayı Mürüvet GÜNGÖR, aday adaylığı başvurusu yaptığı günden bugüne gerek teşkilatı ile birlikte gerekse kendi ekibiyle çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partili Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay GÜNGÖR'ün eşi olan Mürüvet GÜNGÖR bugünki seçim çalışmalarını Bucak sanayi sitesindeki esnafları tek tek dolaşarak sürdürdü. Milliyetçi Hareket Partisi Kızılkaya Belde Başkanı Mehmet Kemal Öztürk, Kadın kolları başkanı Gülsüm UĞUR ve Teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu esnaf ziyaretlerinde GÜNGÖR'e ilgi ve alaka hat safhadaydı.

GÜNGÖR sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Üç hilalli burcu en az bir milletvekili çıkararak tekrar Burdur'da dalgalandırıncaya kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı ve alınmadık gönül bırakmayacağız, Burdur siyasetine taze kanlarla, yeni renkler katacağız" dedi.

Mürüvet GüngörMHP Burdur Milletvekili Aday AdayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.