Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, saha çalışmalarına hız verdi

AK Parti Burdur 2. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, saha çalışmalarına hız vererek sürdürüyor.

AK Parti Burdur 2. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, saha çalışmalarına hız verdi.

Aday adaylığı sürecinin ardından hızla başlattığı çalışmaları, 9 Nisan'da adaylığın kesinleşmesinin ardından hızlandıran Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz gece gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Burdur'da gönlüne dokunulmadık tek bir vatandaş kalmayacak düsturu ile yola çıktığını vurgulayan Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, tüm ilçeleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

İlçelerde kurulan SKM açılışlarına da katılan Burdur Milletvekili adayı Mustafa Oğuz, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun Bucak'ta SKM açılışında da yoğun ilgi gördü. Bucak için Burdur için doğru zaman doğru adam diyerek seçimlere yürüyen Burdur adayı Mustafa Oğuz, " Hemşehrilerimizin dün olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olabilmek için, Türkiye Yüzyılında katkı sunabilmek ve 21 yıldır yapılan hizmetlerin devamını sürdürmek için çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın desteğini görmek bizleri mutlu ediyor. Burdurlu hemşehrilerimizin teveccühü ile daha ileriye gitmek için elimizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız." ifadelerini kullandı.

Mustafa OğuzAK Parti Burdur Milletvekili adaylarıAK Parti Burdur Milletvekili AdayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.