Burdur Müftülüğü 'Engelsiz' öğrencilerinden engelli kardeşlerine 'destek mesajı'

Burdur Müftülüğü'nün 'Engelsiz' öğrencileri engelli kardeşlerine 'destek mesajı' yolladılar.

 

Burdur Müftülüğü’nün geçtiğimiz yıl ve Özgür Mahallesi’nde açtığı ‘Gençlik Merkezi’nin ‘engelsiz ve gönüllü’ öğrencileri, “3 Aralık Engelliler Günü”nde bir araya gelerek ve çeşitli pankartlar açarak engelli kardeşlerinin yanında olduklarını-olacaklarını ve kendilerini desteklediklerini-destekleyeceklerini gösterdiler.

Koordinatörlüğünü Burdur Merkez Abdülkerim (Çınaraltı) Camii Şerifi İmam Hatibi Ramazan Akkuş’un yaptığı Müftülük Gençlik Merkezi’nin önünde diğer öğretmenleri ve öğrenci velîleriyle bir araya gelen öğrencileri ‘bu asil tutum ve güzel davranışları nedeniyle’ kutlayan İl Müftüsü Enver Türkmen, “Unutmayalım ki, ‘Allah (c.c) korusun ama’ hepimiz birer engelli adayıyız. O nedenle engelli kardeşlerimizi hiç unutmayalım ve onların engellerini kendilerine hissettirmeyelim…” dedi. Müftü Türkmen, öğrencilere de, hocalarına ve öğrenci velîlerine de teşekkür etti.

Taceddin Akbaş NNC Haber Burdur

dünya engelliler günüBurdur MüftülüğüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.