Burdur Mv. Adayı Mustafa Oğuz, gençlerle bir araya geldi

AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, kafeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, kafeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Türkiye Yüzyılı için Doğru Zaman Doğru Adam sloganı ile yola çıkan AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, gençlerin abisi olarak tek tek hepsiyle hasbihal etti.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan kafe işletmelerinde vakit geçiren ve çalışan gençlerle buluşan Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, Türkiye Yüzyılı için neler yapacaklarını anlattı.

Gençler, abileri Mustafa Oğuz'u dikkatle dinlerken, 21 yıllık iktidarın meyvelerini de tek tek anlatan Oğuz, geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan TCG Anadolu'dan da bahsederek, güçlü Türkiye yolunda gençlerle birlikte yol yürüyeceklerini söyledi.

Gençlerin taleplerini dikkatle dinleyen Mustafa Oğuz, " Güzel bir gelecek için elimizi taşın altına koyduk. Biz sizlerin bir ağabeyi olarak, gece gündüz ne gerekiyorsa yapmak için çalışacağız. Gençlerin düşünceleri bizler için önemli sizlerin taleplerini her zaman için dinleyeceğimi bilmenizi isterim." ifadelerini kullandı.

Mustafa OğuzAK Parti Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.