Burdur Rüzgarında Şampiyonluk Rüzgarı Esti!

Türkiye Yamaç Paraşütü Burdur Hedef Şampiyonası 1. Etap yarışmalarında 70'e yakın sporcu, Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü öncülüğünde şampiyonluk için yarıştı.

11-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Yamaç Paraşütü Burdur Hedef Şampiyonası 1.Etap yarışmalarında Türkiye içerisinden 70’e yakın sporcu Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü öncülüğünde şampiyonluk için yarıştı.

Fethiye’nin minyatürü olarak anılan Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü Tepesi’nde uçuşlar Avşar Tepesi ve Halk Plajı arasında gerçekleşti.

Yarışmada dereceye giren yarışmacılara ödülleri Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Ahmet Saim Yılmaz, İl Sporları Federasyonu Başkanı Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Murat Atan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı takdim etti. Yarışmada kadınlarda Burdur ilinden Elif Büşra Kılıçaslan birinci, Samsun ilinden Elif Gülşad Keskin ikinci, Kayseri ilinden Selin Altun üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Erzincan ilinden Ali Zaimoğlu birinci, Adana ilinden Hasan Akkaya ikinci, Antalya ilinden Faruk Karateke üçüncü oldu.

‘’BURDURUMUZU TANITMAK VE ESNAFIMIZA KATKI SAĞLAMASI AÇISINDAN GÜZEL BİR AKTİVİTE’’

Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi ve Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü Başkanı Fatih Kılıçarslan bu yarışmanın Burdur ilinde yapılması ile alakalı düşüncelerini dile getirdi; ‘’Burdur’u tanıtmak ve Burdur esnafımıza katkı sağlaması açısından güzel bir aktivite’’ ifadelerini kullandı.

çağdaş burdur

yamaç paraşütüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.