Burdur Şekeri artık çuvalla satılıyor! Burdur şekeri olduğunu böyle kontrol edebilirsiniz

Burdur Şekeri sevenler dikkat! Artık Burdur Şekeri'ni çuvalla satın alabilirsiniz. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'un girişimleri ile Burdur Şeker Fabrikası satış mağazalarında Burdur Şekeri çuvalla satışa sunuldu.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, yaptığı açıklamada, Burdur Şekeri'nin artık çuvalla satılacağını duyurdu.

Geçmiş yıllarda vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bu adımın atıldığını belirten Milletvekili Mustafa Oğuz, Burdur Şekeri'nin çuvalının sağ alt köşesinde "Burdur" ibaresinin olduğunu ve bu şekilde orijinal Burdur Şekeri'nin ayırt edilebileceğini söyledi.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada, " Geçtiğimiz yıllarda vatandaşlarımızın bulamadığı ve ulaşamadığından dolayı tarafımıza iletilen şikayetler sonrası, Burdur Şekerimizin çuvalla satılması için Burdur Şeker Fabrikası çıkışında bulunan Tarım A.Ş. Satış Mağazamızda geçtiğimiz günlerden itibaren çuval olarak Burdur Şekeri satışına başlanmıştır. Çuvalının size göre sağ alt köşesine yakın kısımda Burdur ibaresini kontrol etmeniz Burdur Şekeri olduğunu göstermektedir. Kamuoyunun bilgisine.. " ifadelerini kullandı.

Burdur ŞekerişekerçuvalTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.