Burdur Tefenni'de Faciadan Dönüldü Polis Yangını Böyle Söndürdü

Burdur'un Tefenni ilçesinde park halindeki bir kamyonette başlayan yangın, yürekleri ağza getirdi. Sanayi sitesinde devriye atan dikatli polis ekipleri, alevleri fark edip saniyeler içinde yangın tüpüyle müdahale etti.

Burdur'un Tefenni ilçesinde park halinde bulunan bir kamyonette çıkan yangın devriye görevini sürdüren polis ekibi tarafından söndürüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansırken muhtemel bir facianın önüne geçildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Tefenni Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinde park halinde bulunan bir kamyonette yangın çıktı. O esnada devriye görevini sürdüren polis ekipleri tarafından durumunun fark edilmesi üzerine ekip aracında bulunan yangın tüpü ile müdahale edildi. Kamyonette çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken polis memurunun yangına müdahalesi çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; polis memurun yangını fark etmesi ve yangın tüpü ile yangına müdahale etmesi yer alıyor.

burdur haberpolis ekibikamyonet yangınıTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.