Burdur'u Temsil Eden Bucaklı Öğrenciler Türkiye Finallerinde!

Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencileri, Ankara'da düzenlenen Oryantiring Ankara Grup yarışlarında elde ettikleri başarıyla Türkiye Finalleri'ne yükseldi. Detaylar haberimizde...

Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu'ndan Gurur Verici Başarı!

Okul Sporları Oryantiring Ankara Grup yarışlarında Burdur'u temsil eden Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencileri, elde ettikleri dereceyle Türkiye finallerine yükselerek büyük bir başarıya imza attılar.

Ankara'da 18 il birincisi okulun katıldığı yarışlarda kıyasıya bir mücadele sergileyen Hüseyin Türker Ortaokulu, küçük kızlar kategorisinde takım halinde grup üçüncülüğü elde etti.

Yıldız kızlar kategorisinde ise Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencisi Ceylin Rümeysa Bütüner, ferdi üçüncülük başarısı göstererek Türkiye Finalleri'ne katılma hakkı kazandı.

Bu başarıyla Bucak'ı ve Burdur'u gururlandıran öğrenciler, 22 Mayıs tarihinde Denizli'de yapılacak olan Türkiye Finalleri'nde de ter dökecekler.

NNC Medya ailesi olarak, bu önemli başarıyı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, Türkiye Finalleri'nde de başarılar diliyoruz.

 

temsilöğrencilerTürkiye Finalleribucak hüseyin türker ortaokulubaşarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.