Burdur’u yasa boğan ölüm! İsmail Arpag bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Burdur’da düğün günü geçirdiği motosiklet kazasının ardından hayatını kaybeden 26 yaşındaki İsmail Arpag, bugün saat 12.00’de Sultandere Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Burdur’da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 26 yaşındaki İsmail Arpag’ın cenaze programı belli oldu.
Edinilen bilgilere göre kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Kurtdereli Sokak üzerinde meydana geldi. Motosikletiyle seyir halinde olan İsmail Arpag, park halindeki tırın dorsesine çarparak ağır yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Arpag, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Genç yaşta hayatını kaybeden İsmail Arpag’ın vefatı ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

İsmail Arpag Bugün Sultandere Mezarlığı’nda Defnedilecek

İsmail Arpag’ın cenazesinin bugün saat 12.00’de Sultandere Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Ailesi, yakınları ve sevenleri İsmail Arpag’ı bugün son yolculuğuna uğurlayacak.
NNC Medya ailesi olarak merhum İsmail Arpag’a Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Burdur vefatBurdur trafik kazasıson dakikaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.