Burdur Ülkü Ocakları Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu Andı

Burdur Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi'nde 2015 yılında şehit edilen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu düzenlenen yürüyüş ve Burdur Cumhuriyet Meydanındaki törenle andı. İzmir'de 20 Şubat 2015 yılında öğrenci kılığında ki teröristlerce katledilen Edebiyat Fakültesi 4. …

Burdur Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi’nde 2015 yılında şehit edilen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu düzenlenen yürüyüş ve Burdur Cumhuriyet Meydanındaki törenle andı.

İzmir’de 20 Şubat 2015 yılında öğrenci kılığında ki teröristlerce katledilen Edebiyat Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimiz Burdur Ülkü Ocaklarınca anıldı. Köprübaşı Mevkiinden başlayan etkinlikte Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm şehitlerimizi anma yürüyüşü gerçekleştiren Burdur Ülkü Ocakları akabinde Burdur Cumhuriyet Meydanında İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra halka helva ikramında bulundu.

Burdur Ülkü Ocakları başkanı Şaban Höl yaptığı açıklamada “Her karışı ve adımı şehit kanıyla sulanan bu mübarek topraklar üzerinde canını feda eden nice şehidimizin ayak izlerini takip ediyoruz etmeyede devam edeceğiz. Hatırlatmak isteriz ki; Şehit haberlerine alışan bir toplumun bütün millî şuur ve bilinç damarları kopmuş demektir. Bizler ülkücüler olarak en küçük unutma emaresi gördüğümüz anda bu umursamazliga ve hodbinliğe karşı cephe alacağız ve milletimize hatırlatmaya, unutturmamaya ve maşeri vicdanın tepesinde ise adeta Demoklesin kılıcı gibi sallanmaya edeceğiz.” dedi.

Fırat Yılmaz ÇakıroğluÜlkü OcaklarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.