Burdur Ülkü Ocaklarından Çakıroğlu ve depremde ölenler için mevlid

Burdur Ülkü Ocakları, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ve depremde hayatını kaybeden vatandaşların ruhları için Kur’ an- ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Burdur Ülkü Ocakları, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ve depremde hayatını kaybeden vatandaşların ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.
Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Arıkan yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı olarak, Nur yüzlü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhları için yemek ikramında bulunup, Kur’ an- ı Kerim tilaveti gerçekleştirdik. Güzel sesleriyle gönlümüze dokunan kıymetli büyüklerim Orhan Akın Beye, Arif Akın Beye, Ali Kılınç Beye teşekkürlerimi sunarım. Programımıza katılımlarından ötürü MHP Burdur İl Başkanım Gültekin Oktay Beye, MHP Burdur Merkez İlçe Başkanım Adnan Kaya Beye, KAÇEP Başkanım Nazan Oktay hanıma, TÜRKAV Başkanım Ayhan Mete Beye, Türk Ulaşım Sen Burdur Şube başkanım Kamil Alan Beye, Türk Ocakları Burdur Şube Başkanım Himmet Büke Beye, Bucak Ocak Başkanım İsmail Mutlucan Beye, Çeltikçi Ocak Başkanım Tuncay Ar Beye, Tefenni Ocak Başkanım Harmanda Mustafa Beye, Çavdır Ocak Başkanım Mustafa Çakmak Beye, belde Teşkilat Başkanlarım Şükrü Uysal Beye, Bekir Ünsal Beye ve partimizin, ocağımızın, sendikamızın kıymetli yöneticilerine Asenalara, bozkurtlara teşekkür ederim. Allah kabul etsin inşallah.” Dedi.

Burdur Ülkü OcaklarımevlidTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.