Burdur UMKE Sahiplenmişti veda paylaşımı duygulandırdı

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü UMKE tarafından sahip çıkılan yavru köpek, emniyet güçlerine emanet edilirken, yapılan paylaşım ise duygulandırdı.

Burdur İl Sağlık Müdürlüğü UMKE, görev aldıkları deprem bölgesinde annesini kaybeden yavru köpeğe sahip çıkmıştı.
Burdur UMKE ekiplerinin kollarında yaşama tutunan ''Fiko'' görev değişimi, alan değişimi gibi değişimler yaşanacağı için UMKE ekipleri tarafından Çevik Kuvvet Polis ekiplerine emanet edildi. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya paylaşımı duygulandırdı.
Burdur İl Sağlık Müdürlüğünce Hatay Merkez’de görevlendirilen UMKE personeli, depremde annesini kaybeden yavru köpeğe sahip çıktı. Depremin 7. Günü konuşlandığı alanın yakınlarında sahipsiz köpeği gören ekipler, önce korkan ve yaklaşamayan köpeği beslemeye çalıştı. Köpek daha sonra UMKE çadırına geldi ve ekip köpeğe ‘fiko’ ismini koydu. Deprem bölgesinde Burdur İl Sağlık UMKE’nin maskotu olan fiko, görev değişimi, alan değişimi gibi değişimler yaşayacağı için UMKE ekipleri tarafından Çevik Kuvvet Polis ekiplerine emanet edildi.
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan sosyal medya paylaşımında, “Fiko emniyet güçlerimizin güvenli kollarında şimdi. Hoşçakal Fiko…” denildi.

Burdur İl Sağlık MüdürlüğüdepremTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.