Burdur'un Gençlik ve spor yatırımlarını görüştüler

Milletvekili Bayram Özçelik beraberindeki heyet ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik beraberindeki heyet ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Milletvekili Özçelik, Bakan Kasapoğlu’na kentte devam eden yatırımlar hakkında bilgi vererek, talepleri iletti.

Ziyaretin olumlu geçtiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik, “Gençlik Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu, Ağlasun Belediye Başkanımız Ali Ulusoy ve Karamanlı Belediye Başkanımız Fatih Selimoğlu ile birlikte ziyarette bulunduk. Sayın Bakanımızla İlimizdeki devam eden yatırımlarımız ve yeni yatırımlarımızla ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza Burdur’umuza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” bilgisini paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ziyaretinde Milletvekili Bayram Özçelik'e Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy eşlik etti.

Bayram ÖzçelikMehmet Muharrem KasapoğluFatih SelimoğluAli UlusoyTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.