Burdur'un gururu Robotex'te

Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 16-20 Kasım 2023 tarihinde Estonya'da yapılacak olan Robotex yarışmasında ülkemizi temsil edecek. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz!

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, 16-20 Kasım 2023 tarihinde Estonya'da gerçekleştirilecek Mesleki Beceri Yarışması (Robotex) için ülkemizi temsil edecek öğrencilerle bir araya geldi. Bu önemli etkinlikte Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ülkemizi temsil edecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, yarışmada ülkemizi temsil edecek öğretmen ve öğrencileri makamında ağırladı. Müdür Özdemirci, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek kendilerine yarışmada başarılar diledi. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “İl Millî Eğitim Müdürümüz Muhammed ÖZDEMİRCİ, Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında 16-20 Kasım 2023 tarihinde Estonya’da yapılacak olan Mesleki Beceri Yarışmasında (Robotex) ülkemizi temsil edecek olan Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerimize yarışmada başarılar diledi.” ifadelerine yer verildi.

Robotexburdur il milli eğitim müdürlüğüMuhammed ÖzdemirciTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.