Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında 9-11 Ekim 2026 tarihleri arasında düzenlenen İl Sağlık Müdürleri Toplantısı, 81 ilin sağlık müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Burdur İl Sağlık Müdürü Dr. M. Murat Erk de katılarak sağlık hizmetleri ve yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Sağlık Bakanlığı tarafından 9-11 Ekim 2026 tarihleri arasında düzenlenen İl Sağlık Müdürleri Toplantısı, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Türkiye'nin 81 ilinden sağlık müdürleri ile Bakanlık bürokratlarının katıldığı toplantıda, sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ve geleceğe yönelik yatırımlar ele alındı.
Burdur İl Sağlık Müdürü Murat Erk de Katıldı
Burdur İl Sağlık Müdürü Dr. M. Murat Erk'in de yer aldığı toplantıda, illerde sunulan sağlık hizmetleri, devam eden sağlık yatırımları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli sunulması, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişiminin geliştirilmesi ve sağlık altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar görüşüldü.
Sağlık Yatırımları ve Yeni Projeler Masaya Yatırıldı
81 ilin sağlık müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, mevcut sağlık yatırımlarının yanı sıra gelecek dönemde uygulanması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve vatandaşlara daha nitelikli hizmet sunulması amacıyla yürütülen çalışmaların önemi vurgulandı.
Burdur İl Sağlık Müdürlüğünden Açıklama
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından toplantıya ilişkin yapılan açıklamada, vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunulması amacıyla çalışmaların sürdürüldüğü belirtilerek, "Sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve vatandaşlarımıza daha nitelikli sağlık hizmeti sunulması hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerine yer verildi.