Burdur'un Tarım ve orman yatırımlarını görüştüler

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, beraberindeki heyet ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye taleplerini iletti.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, beraberindeki heyet ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye taleplerini iletti.

Tarım ve ormancılık yatırımlarının görüşüldüğü ziyarette, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Bayram Özçelik, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kiriçci’yi, Ağlasun Belediye Başkanımız Ali Ulusoy ve Karamanlı Belediye Başkanımız Fatih Selimoğlu ile birlikte ziyarette bulunduk. Sayın Bakanımızla üreticilerimizin talep ve sorunlarını, ilimizdeki yatırımları ve Başkanlarımızın projelerini konuştuk” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’ye Belediyelerin taleplerini ileten Milletvekili Bayram Özçelik'e, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy eşlik etti.

Bayram ÖzçelikVahit KirişçiFatih SelimoğluAli UlusoyTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.