Burdur'un Vekilinden Bucak'a Müjde

NNC Haber muhabiri tarafından Kent Ormanı Kavşağı ışıklandırma sorusunun yöneltilmesinin ardından, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik cevapladı

AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından Burdur'da düzenlenen basın bayramı kutlamasında AK Parti Burdur Milletvekili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 27 Temmuz Çarşamba günü Bucak Kent Ormanı Kavşağı ışıklandırması hakkında açıklamada bulundu.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU TALİMAT VERDİ

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Burdur ziyareti kapsamında Bucak İlçesi'nde bir takım incelemelerde bulunduğunu belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 'Bakanımıza Kent Ormanı'ndaki ışıklandırma sorunu ile ilgili talebimizi iletmiştik. Kendisi gerekli notunu alarak çalışma yapılması için talimat verdi ve kısa süre içerisinde yapılacağını belirtti." dedi.

2022'DE ÇALIŞMA TAMAMLANACAK

Talebin en kısa sürede yerine getirilmesi için çalışma yapıldığını vurgulayan Milletvekili Bayram Özçelik, " Gerekli görüşmeler sağlandı. Yetkililer ile görüşmeler yaparak aldığımız bilgilere doğrultusunda Kent Ormanı Kavşağı kısmındaki ışıklandırma çalışması 2022 yılı içerisinde tamamlanacak. Geriye kalan kısmın aydınlatması işlemi ise 2023 yatırım programına dahil edilerek bir an önce çözüme kavuşturulacak." ifadelerini kullandı.

Bayram ÖzçelikAdil KaraismailoğluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.