Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, şehrin güvenliği için mesai harfiyen gözetmeksizin çalışan emniyet güçlerini yalnız bırakmadı. Vali Bilgihan’a bu anlamlı ziyarette Vali Yardımcısı Mustafa Kutlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt ve İl Müftüsü Ali Hayri Çelik eşlik etti.
Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Sayın Valimiz Tülay Baydar Bilgihan , Vali Yardımcımız Mustafa Kutlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt ve İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ile birlikte; Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan emniyet personellerimizle sahurda bir araya geldi.
Mesai mefhumu gözetmeksizin milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz büyük bir fedakârlık ve özveriyle görev yapan emniyet personelimize teşekkür eden Sayın Valimiz, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. " ifadelerine yer verildi.