Burdur Valisi Öksüz, Okul İnşaatlarının Son Durumunu Değerlendirdi

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, güçlendirme çalışmaları ve yapımı devam eden, yıkım, planlama ve proje aşamasında olan okul inşaatlarının son durumu değerlendirildi.

VALİ ÖKSÜZ, OKUL İNŞAATLARININ PLANLAMA, PROJE VE YAPIM SÜREÇLERİNİN YAKINDAN TAKİP EDİLMESİNİ İSTEDİ

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, güçlendirme çalışmaları ve yapımı devam eden, yıkım, planlama ve proje aşamasında olan okul inşaatlarının son durumuyla ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Yaklaşan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde devam eden inşaat çalışmalarının son durumunu görmek adına ilgili kurum yöneticileri ve teknik birim müdürleriyle toplantı yapan Sn. Valimiz, devam eden çalışmaların son durumuyla ilgili kapsamlı bilgi aldı.

İlgili birim yöneticileri ve teknik personelin devam eden çalışmaları hassas bir şekilde yakından takip etmelerini isteyen Sn. Valimiz, İlimiz eğitim altyapısı ve yıl içerisinde verilen eğitim hizmetleri açısından önemli olan bu çalışmaların planlı bir şekilde herhangi bir aksaklığa mahal verilmeden yürütülmesini istedi.

Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdür V. Salim Oğuz, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Arıcan, Plan, Proje ve Yatırım İnşaat Müdürü Ali Özeren, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Yükrük hazır bulundu.

Türker ÖksüzBurdur okul güçlendirmeBurdur ValiliğiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.