Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Kurban Bayramı’nın bir dizi ziyaretlere imza atarak bayramın birlik ve beraberlik ruhunu kent sakinleriyle paylaştı. 22 ,23,24,26.ve 27 dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, protokol üyeleri ve kurum yöneticilerinin de eşlik ettiği program kapsamında, huzurevinden hastaneye kadar birçok kurum ziyaret edildi.
Huzurevi sakinleri ve çocuklarla bayramlaşma
Vali Tülay Baydar Bilgihan ve beraberindeki heyet, ilk olarak Hilmi-Hafize Evin Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlı çınarlarla bir araya geldi. Ardından Burdur İhtisaslaştırılmış Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları ziyaret eden Vali Bilgihan, hem kıymetli büyüklerin hem de çocukların Kurban Bayramı’nı tebrik ederek onlarla yakından ilgilendi.
Hastane çalışanları ve hastalara ziyaret
Bayram mesaisine Burdur Devlet Hastanesi ile devam eden Vali Bilgihan, tedavi gören hastaları ve bayram boyunca görevlerinin başında olan sağlık personelini ziyaret etti. Vatandaşların sağlık durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini ileten Vali, personelin de bayramını kutladı.
Sağlık ve huzur temennisi
Ziyaret ettiği her noktada vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Kurban Bayramı’nın tüm Burdur halkı için sağlık, huzur ve esenlik içinde geçmesi temennisinde bulunarak dayanışma ruhunun önemine dikkat çekti.