Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak'taki Tarihi Susuz Kervansaray'ı İnceledi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak İlçesi'nde bulunan tarihi Susuz Kervansarayı'nı ziyaret ederek incelemede bulundu. Kervansarayın turizme kazandırılması için çalışma yürütüleceği belirtildi.

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ, İLÇELERİN TARİHİ ALANLARINA DA AYRI BİR ÖNEM VERİYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak programının son bölümünde, ilçeye bağlı Susuz Köyü'nde bulunan Anadolu Selçuklu dönemi eserlerinden Susuz Kervansarayı'nı ziyaret ederek incelemede bulundu.

İlçe ziyaretleri kapsamında tarihi ve kültürel alanları da ziyaret ederek İlçelerin Turizm potansiyelini masaya yatıran Vali Öksüz, Bucak İlçesinde de bu kapsamda Susuz Kervansarayı'nı ziyaret etti.

Kendisini eşlik eden yetkililerden Kervansaray hakkında bilgiler alan Vali Öksüz Bucak - Antalya yolu üzerinde konumu itibariyle önemli bir noktada bulunan Susuz Kervansarayı'nın, ilimiz turizmine kazandırılması için neler yapılabileceği noktasında çalışma yürüteceklerine değindi.

Türker ÖksüzSusuz Kervansarayıtarihi alanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.