Burdur ve ilçeleri 5 günlük hava durumu!

Burdur ve ilçeleri 5 günlük hava durumu! Burdur ve ilçelerinde hava durumu nasıl olacak? Meteorolojinin tahminlerine göre işte Burdur ve ilçeleri 5 günlük hava durumu

Burdur'da yeni haftada genel olarak yağışlı hava hakim olacak. Burdur'un batı ve doğu kesimlerinde 5 günlük tahminlere göre Pazar, Pazartesi ve Salı günleri yağış bekleniyor. Burdur Merkez ve bazi ilçelerde Perşembe günü de yağış beklentisi bulunuyor..

Meteoroloji tarafından aktarılan hava tahmin raporlarına göre bu hafta genelinde sağanak yağışın hakim olacağı tahmin edilen Burdur ve ilçelerinde, Pazar, Pazartesi ve Salı  günleri il genelinde yağışın hakim olacağı belirtildi.

Alınan tahminlere göre; Burdur Merkez, Ağlasun, Tefenni, Bucak, Çeltikçi, Gölhisar, Yeşilova, Karamanlı, Kemer, Çavdır, Altınyayla'da Çarşamba gününe kadar sağanak yağışlara karşı hazırlıklı olunması gerektiği ifade edildi.

İşte Burdur ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu

Burdur 5 günlük hava durumuBurdur hava durumuBurdur ve ilçelerihava durumuTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.