Burdur ve ilçelerinde 5 günlük hava durumu

Burdur'da yeni haftada genel olarak yağışlı hava hakim olacak. Burdur'un batı kesiminde Cuma gününe kadar yağmur beklenirken, diğer ilçelerde hafta başı güneşli geçeceği tahmin ediliyor.

Burdur'da yeni haftada genel olarak yağışlı hava hakim olacak. Burdur'un batı kesiminde yer alan Bucak, Ağlasun ve Çeltikçi ilçesinde Cuma gününe kadar yağmur beklenirken, diğer ilçelerde hafta başı güneşli geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji tarafından aktarılan hava tahmin raporlarına göre bu hafta genelinde sağanak yağışın hakim olacağı tahmin edilen Burdur ve ilçeleri, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri il genelinde yağışın hakim olacağı tahmin ediliyor.
Alınan tahminlere göre; Burdur Merkez, Ağlasun, Tefenni, Bucak, Çeltikçi, Gölhisar, Yeşilova, Karamanlı, Kemer, Çavdır, Altınyayla'da Cuma gününe kadar sağanak yağışlara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini söyleyebiliriz.

İşte Burdur ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu

Burdur 5 günlük hava durumuBurdur hava durumuBurdur ve ilçeleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.