Burdur Ziraat Odası, Delegelerini Seçti

Her dört yılda bir yapılan Burdur Ziraat Odası delege seçimleri geçtiğimiz Pazar günü 104 mahallle ve köy muhtarlığında yapıldı.

Her dört yılda bir yapılan Burdur Ziraat Odası delege seçimleri geçtiğimiz Pazar günü 104 mahallle ve köy muhtarlığında yapıldı.

Burdur Ziraat Odası Başkanı İbrahim Demir, 103 delegenin seçildiğini, Sakarya Mahallesi Muhtarlığında çıkan kavga sonucu dele seçimlerin iptal edildiğini duyurdu. Seçilen delegelerin 2019 Şubat ayında yapılacak Burdur Ziraat Odası Meclisi seçimlerinde oy kullanıp, aday olup olabileceklerini kaydeden Burdur Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demir, “Sakarya Mahallesi delege seçimlerin muhtar arasında kavga oldu. Adli makamlara da yansıyan kavga dolayısı ile seçimin iptal edilmesi yönünde Valilik makamına başvurduk. Diğer 103 mahalle ve köy muhtarlığında seçimler tamamlandı. Tabii ki itirazlar olabiliyor. İlgili makamında onayından sonra isim listesi odamız tarafından askıya çıkarılıp ilan edilecek. Bugün itibari ile 103 köy ve mahallede delege seçimlerini tamamladık. Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: Burdur Çağdaş Gazetesi

ziraat odası delege seçimleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.