Burdurlu Ahmet Gümen, bakan yardımcısı oldu

Burdurlu Prof. Dr. Ahmet Gümen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak atandı. Ahmet Gümen kimdir? İşte biyografisi

Burdurlu Prof. Dr. Ahmet Gümen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile 17 Bakanlığa bakan yardımcıları atandı.

Ahmet Gümen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirildi. Ayrıca, Gümen, önceki dönem CHP Milletvekili Ramazan Kerim Özkan'ın yeğenidir.

Burdurlu Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen kimdir? İşte hayatı

Prof. Dr. Ahmet Gümen, 1972 yılında Burdur'da doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde tamamladıktan sonra, University of Wisconsin-Madison'da doktora derecesini almıştır. Ardından Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmış ve 2012 yılında profesör unvanını kazanmıştır.

Diğer bir atama ise Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'a yapılmıştır. Kırbıyık, daha önce Altınyayla ve Gölhisar Kaymakamlıkları görevlerinde bulunmuş ve şu anda Sağlık Bakan Yardımcılığına atanmıştır. Ayrıca, eski Antalya Valisi Münir Karaloğlu da İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanmıştır.

Ahmet Gümenbakan yardımcılarıTarım ve Orman BakanlığıatamaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.