Burdurlu yüzücümüz Yavuz Aktaş, Türkiye Şampiyonu oldu

Burdurlu paralimpik sporcumuz Yavuz Aktaş, Türkiye Şampiyonluğu başarısı ile tüm Burdur'u gururlandırdı.

Burdurlu paralimpik sporcumuz Yavuz Aktaş, Türkiye Şampiyonluğu başarısı ile tüm Burdur'u gururlandırdı.

Konya'da düzenlenen paralimpik Türkiye Şampiyonasında sporcumuz Yavuz Aktaş, S8 seviyesinde kendi yaş grubunda 50 metre serbest stilde Türkiye 1. olarak göğsümüzü kabarttı. 100 metre sırtüstünde de yarışan sporcumuz Aktaş, Türkiye 2'ncisi olarak başka bir başarıya daha imza attı.

Yüzme bilmeyen kalmasın projesinden Türkiye Şampiyonluğuna

Sporcumuzun antrenörü olan aynı zamanda Burdur'un Bucak ilçesinde de yüzme hocası olarak görev yapan Ahmet Tunca Evcil, 'Yavuz Aktaş'ın 'yüzme bilmeyen kalmasın' projesi ile başlamış olduğu sürecin Türkiye Şampiyonluğuna kadar uzandığını söyledi.

Evcil yarışma sonrasında yaptığı açıklamada, " Sporcumuz Yavuz'un bu başarıyı elde edeceğinden hiç şüphe etmedik. Birlikte başladığımız serüveni böylesine güzel bir başarıyla taçlandırmak bizleri çok mutlu etti. Bu hususta Yavuz'u tekrardan tebrik ediyorum. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayıp destek olan Yavuz'a inanan ve emeği geçen, Burdur Gençlik Spor Müdürü Orhan Kemerkaya, Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan başta Zafer Hocamız olmak üzere, tüm antrenörlere ve can kurtaran arkadaşlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Burdurlu şampiyonparalimpik Türkiye ŞampiyonasıYavuz AktaşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.