Bursa’da seyir halindeki araç alev topuna döndü

Bursa’da seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Bursa’da seyir halindeki otomobilden duman çıktığını gören sürücü, aracını hemen emniyet şeridine çekti. Araç kısa süre içerisinde tutuşarak alev topuna döndü.
Olay Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Doburca mahallesinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobilden duman çıktığını gören sürücü, aracını emniyet şeridine çekti. Kısa sürede büyüyen motor kısmından çıkan alevler aracın her yerini sararken, diğer sürücüler itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürülürken, araç kullanılamaz hâle geldi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bursa yangınaraç yangınıTürkiyeBursa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.