BUSİAD’da Görev Değişimi: Yeni Başkan Hurşit Çetin

Burdur Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Başkanlığına Hurşit Çetin getirildi.

Burdur Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Başkanlığına Hurşit Çetin getirildi. BUSİAD Başkanı Deniz Kurt’un Ak Parti'den Burdur Belediye Başkanlığına aday olması nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa etti. Başkan Kurt’un istifasının ardından Yönetim Kurulu olağan üstü toplandı. …

Burdur Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Başkanlığına Hurşit Çetin getirildi.

BUSİAD Başkanı Deniz Kurt’un Ak Parti’den Burdur Belediye Başkanlığına aday olması nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa etti. Başkan Kurt’un istifasının ardından Yönetim Kurulu olağan üstü toplandı. Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Deniz Kurt, Hurşit Çetin, Burhan Cahit Karakurt, Birkan İş, Fatih Tunç, Hasan Caner Ekim ve Serdar Şener eksiksiz katıldı. Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı seçimi yapıldı. BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak İşadamı Hurşit Çetin oy birliği ile seçildi. Deniz Kurt’tan boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Öner Kunt getirilmiştir.

busiadHurşit ÇetinTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.