Butrad'dan Erol Tanrıkulu ve Emrullah Ünal'a ziyaret

BUTRAD Başkanı Ünal Şanlı beraberinde yönetim kurulu ile birlikte Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a ziyarette bulundu.

Bucak Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği Başkanı Ünal Şanlı beraberinde yönetim kurulu ile birlikte Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a ziyarette bulundu.

Derneğin içinde bulunduğu durumları Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Başkan Emrullah Ünal'a anlatan Başkan Ünal Şanlı, yaşadıklarını sorunları aktararak değerlendirmede bulundu.

Ziyaret sonrasında Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu yaptığı açıklamada, " Bucak Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği Başkanı Ünal Şanlı, Başkan Yardımcısı Mahmut Kılınç ve Dernek Üyeleri Mehmet Yiğit, Ahmet Çelik, İbrahim Nanecioğlu bizleri ziyaret ettiler. Ziyarette derneğin yaptığı çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunarak sorunlarını dinledik." şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Bucak Telsiz ve Radyo Amatörleri Derneği Başkanı Ünal Şanlı, Başkan Yardımcısı Mahmut Kılınç ve Dernek Üyeleri Mehmet Yiğit, Ahmet Çelik, İbrahim Nanecioğlu ziyaretimize geldiler. Derneğimizin görüş ve sorunlarını değerlendirdik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.

Bucak Telsiz ve Radyo Amatörleri DerneğiErol TanrıkuluEmrullah ÜnalTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.