BUTSO, il protokolü ve siyasi partilerle görüştü

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, il protokolü ve siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret etti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki Yönetim Kurulu bir dizi ziyaretlerde bulundular. Ziyaretlerde güncel konular hakkında karşılıklı değerlendirmeler de yapıldı.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerinin programının ilk bölümünde Burdur Garnizon Komutanlığı ve 58. Alay Komutanlığı ziyaret edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ'yi ziyaretle devam eden programda mesleki eğitim- öğretimin önemi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu alandaki destekleri görüşüldü. Başkan Yusuf KEYİK ve heyeti İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed ÖZDEMİRCİ'ye müdürlüğü görevinde başarı dilediklerini ilettiler.

Ziyaretin dördüncü bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Kadir KOÇ ile görüşüldü. BUTSO Yönetimi CHP Burdur İl Başkanı Kadir KOÇ ve il yönetimine başarı temennisinde bulundu.

CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas DİVARCI'ya ziyaretle devam eden BUTSO Yönetimi, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı İlyas DİVARCI ve ekibine de hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Tarım ve Orman İl Müdürü Eyüp ADIGÜZEL ile görüşen BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki heyet İl Müdürü ADIGÜZEL'e Burdur'daki görevinde başarı dilediler. Yapılan görüşmede ilin tarım ve orman özelliklerinin yanı sıra Burdur'daki tarım ve orman arazileri ile Sanayi Bölgelerindeki araziler ele alındı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimin programının son bölümünde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin OKTAY ve teşkilatı ziyaret edildi. MHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Burdur ve Türkiye ile dünyadaki siyasi ve sosyoekonomik gelişmeler hakkında karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Programlarda BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberinde BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Ali DALDAL, Hüseyin YARDIM, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan YORAN, Ozan KISAOĞLU VE Hurşit ÇETİN yer aldılar.

BUTSOYusuf KeyikziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.