Büyükbaş hayvancılık projeleri kapsamında imzalar atıldı

Ziraat Bankası ile Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği arasında büyükbaş hayvancılık projeleri kapsamında işbirliği protokolü yapıldı.

Ziraat Bankası ile Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği arasında büyükbaş hayvancılık projeleri kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan'ın girişimleriyle imzalanan protokolün ardından Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği tarafından yapılan açıklamada, " “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında Birlik üyelerimizin işletme ölçeklerinin büyütülmesi amacıyla uygulamaya başlanacak olan projede; en az 1 yıldır süt toplama faaliyeti gerçekleştiren birliklerimiz ile Banka Bölge Başkanlıkları arasında protokoller yapılması gerekmektedir. Protokol ile işletme ölçeğini 49 başa kadar artırabilecek olan üyelerimize, birlik camiamıza ve ülkemiz hayvancılık sektörüne hayırlı olmasını dileriz." denildi.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez BirliğiKamil ÖzcanTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.