ÇALIŞKAN BAŞKAN GÜNGÖR’E YENİ DESTEK MUSTAFA YILMAZ’DAN KİREMİT HİBESİ

Kızılkaya Belediyesinde hummalı çalışma sürüyor. Bir yandan Korona Virüs mücadelesi diğer taraftan da rutin çalışmalar devam ediyor.

Kızılkaya Belediyesinde hummalı çalışma sürüyor. Bir yandan Korona Virüs mücadelesi diğer taraftan da rutin çalışmalar devam ediyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından, Kızılkaya Belediyesine tahsis işlemleri gerçekleştirilen Sağlık Ocağı Lojmanlarının bakım ve onarım çalışmaları hızla sürüyor. Bakım ve Onarım çalışmalarının hızla sürmesi için gerekli olan malzemeler de tedarik ediliyor.

Korona virüs salgınının önlenmesi için tüm imkanlarımızla mücadele ederken, diğer çalışmalarımızı da gece gündüz demeden sürdürdüklerini belirten Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, “Milli Emlak Genel Müdürlüğünden, Belediyemize tahsis işlemini gerçekleştirdiğimiz Sağlık Ocağı Lojmanlarının bakım ve tadilat işlemleri sürüyor.

Çatısı komple yenilenecek olan binamızın bütün kiremitlerini hibe eden Teknikeller Yapı Malzemeleri sahibi Sn. Mustafa YILMAZ beye, şahsım ve belde halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

kızılkaya belediyesicorona virüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.