Çavdır Avcılar Derneği'nde Özcan Çakır, Üyelerin Güvenini Bir Kez Daha Kazandı

Çavdır Avcılar Derneği, genel kurulda yaptığı açıklamada, kaçak avlanmanın önlenmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti.

Çavdır Avcılar Derneği, 11. Genel Kurulunu başarıyla gerçekleştirdi. Genel kurul, Çavdır Kutlu Kafe'de düzenlendi ve üyelerin tam katılımıyla gerçekleşti. Mevcut başkan Özcan Çakır, oy birliğiyle güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Yeniden başkan seçilen Özcan Çakır, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından bölgeye yardım etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Çakır, "Dernek olarak bölgedeki depremzedeler için hafif ticari bir araç bağışladık ve gıda yardımlarıyla destek olduk" şeklinde konuştu.

Kaçak avlanmanın önlenmesi konusunda dernek olarak kararlı olduklarını vurgulayan Başkan Çakır, aynı zamanda doğaya 2 kez keklik salımı yapacaklarını açıkladı. Ayrıca, derneklerinin Milli Parklar ve valilik tarafından Fahri Müfettişlik Belgesi almaya hak kazandığını belirterek, dernek adına etkin çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Çavdır Avcılar DerneğiÖzcan ÇakırüyegüvenTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.