Çavdır Belediyesi hizmet kalitesini artırıyor! Araç filosuna yeni araç kazandırdı!

Çavdır Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nden hibe olarak alınan 2024 model Ford 1833 marka arazi aracını araç filosuna kattı. Bu sayede, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunulabilecek.

Çavdır Belediyesi Araç Filosuna Yeni Araç Kazandırdı

Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, ilçeye daha iyi hizmet sunmak amacıyla belediyenin araç ve ekipman parkını güçlendirmeye devam ettiklerini açıkladı. Son olarak Türkiye Belediyeler Birliği'nden hibe olarak alınan 2024 model Ford 1833 marka arazi aracını belediye araç filosuna kattıklarını duyurdu.

Başkan Kayacan, yaptığı açıklamada, "Bu aracın ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye, MHP yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a, MHP Burdur İl Başkanı Güntekin Oktay'a ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Yücel Yılmaz'a teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yeni aracın, arazi şartlarında da rahatlıkla kullanılabilecek son sistem bir model olduğunu belirten Kayacan, "Bu araç ile birlikte, vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunabileceğiz." diye konuştu.

Çavdır Belediyesihizmetaraç filosuSüleyman KayacanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.