ÇAVDIR BELEDİYESİNDEN BAYRAKLI TEPKİ

Avrupa Parlamentosunda (AP) ırkçı Yunan Milletvekili Loannis Lagos, Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda Türk bayrağını yırtmasına Yunan vekilin provokasyonuna Türkiye'den yanıt gecikmedi. Burdur Çavdır Belediyesi de tepkisini Belediye Hoparlöründen Çavdır Halkına anons ettirerek Çavdır …

Avrupa Parlamentosunda (AP) ırkçı Yunan Milletvekili Loannis Lagos, Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda Türk bayrağını yırtmasına Yunan vekilin provokasyonuna Türkiye’den yanıt gecikmedi. Burdur Çavdır Belediyesi de tepkisini Belediye Hoparlöründen Çavdır Halkına anons ettirerek Çavdır ilçe halkına binlerce eve Türk Bayrağı astırarak tepkisini gösterdi.

Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan; “Bayrak bir milletin simgesidir. Şanlı bayrağımıza yapılan bu terbiyesizliği Türkiye’de olduğu gibi bizler de çavdır halkı olarak şiddetle kınıyoruz. Şanlı bayrağımıza uzanan elleri atalarımızın nasıl kırdığını biliyoruz. Denize nasıl döküldüklerini hatırlıyoruz. Bu ırkçı kafalar denize nasıl döküldüklerini bilirler.” Dedi.

ÇAVDIR BELEDİYESİTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.