Çavdır Büyükalan köy yolunda sathi kaplama tamamlandı

Burdur ve ilçelerine bağlı köylerde Burdur İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Burdur İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmaları aktaran AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Çavdır - Büyükalan Köy yolunda sathi asfalt çalışmasının tamamlandığını duyurdu.

Çalışmaların detayından da bahseden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, köylere gittiklerinde köylülerin talepleri doğrultusunda görüşme yaptıklarını belirterek, yolların görüşmeler neticesinde valinin talimatı ile özel idare tarafından yapıldığını söyledi.

Sathi kaplamanın yapımında ise karayolları ile bizzat görüştüğünü belirten Milletvekili Bayram Özçelik, yolun karayolları tarafından yapıldığını belirterek, Çavdır - Büyükalan köy yolunda çalışmanın tamamlandığını duyurdu.

Köylere, köylülere hizmet için yollarda olduklarını belirten Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada, " Her Köyümüze Uğradığımızda Köylülerimizin Talep ettiği Yolumuzu Görüşmelerimizi Yaparak Alt Yapıyı Valimizin Talimatı ile özel İdaremiz tarafından Yapıldı.Sathi Kaplamayı Karayollarımızla Bizzat Görüşerek KARAYOLLARIMIZ tarafından Yapılmıştır.  

Çavdır-BÜYÜKALAN KÖY Yolu  sathi kaplaması tamamlanmıştır.Köylerimize,Köylülerimize Hizmet İçin Yollardayız.HAYIRLI OLSUN İnşaAllah " ifadelerini kullandı.

Bayram ÖzçelikTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.