Çavdır’ın Narları Dünya’ya Servis Edilmeye Başlandı

Çavdır İlçesi Kozağaç Köyü'nden dünyanın her yerine nar ihraç ediliyor. Çavdır İlçesi Kozağaç Köyü'nde Kazım Acar isimli bir vatandaş tarafından 7 yıl önce Kozağaç Köyü'nde başlatılan nar yetiştiriciliği dünya nar ihtiyacını karşılamaya başladı.

Çavdır İlçesi Kozağaç Köyü’nden dünyanın her yerine nar ihraç ediliyor. Çavdır İlçesi Kozağaç Köyü’nde Kazım Acar isimli bir vatandaş tarafından 7 yıl önce Kozağaç Köyü’nde başlatılan nar yetiştiriciliği dünya nar ihtiyacını karşılamaya başladı. Kazım Acar hem kendi nar ekerken ,hemde köylüleri nar ekmeleri konusunda teşvik etti. Yaklaşık 7 yıldır süren emekler bu yıl meyvelerini vermeye başladı. Kozağaçlı Kazım Acar, bu yıl Kozağaç Köyü’nde yetiştirilen yayla narlarını, başta Ortadoğu Ülkeleri olmak üzere dünyanın heryerine ihraç ediyor. ”Söğüt Yayla Domatesi” ‘nden sonra, 1320 metre rakımlı Kozağaç Köyü’nde üretilen narlar ”Kozağaç Yayla Narı” olarak marka olma yoluna girmiş oldu.

nar ihracatıçavdır kozağaç köyüTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.