Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov Bodrum'da denizde boğulma tehlikesi yaşadı

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Türkiye'nin gözde tatil beldesi Bodrum'da denizde boğulma tehlikesi yaşadı.

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Türkiye'nin gözde tatil beldesi Bodrum'da denizde boğulma tehlikesi yaşadı. Tatil için bulunduğu Muğla'nın Bodrum ilçesinde denize giren Kadirov, aniden tehlikeli bir durumla karşı karşıya kaldı. Sahil Güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kıyıya çıkarılan Kadirov, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edildi.
İHA'dan aktardığı habere göre, olay, öğle saatlerinde Bodrum'un lüks tatil bölgesi Kaynar mevkiinde 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, serinlemek için denize giren Ramazan Kadirov bir anda çırpınmaya başladı ve yardım istedi. Durumu fark eden çevredeki görevliler hemen alarma geçerek sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, Kadirov'a acil müdahalede bulundu.
İlk müdahalesi sahilde yapılan Çeçen lider Kadirov, durumunun daha detaylı değerlendirilmesi için ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, tedavi altına alınan Kadirov'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bir süre müşahede altında tutulan Kadirov'un hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumunun stabil seyrettiği yetkililerce belirtildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bodrum Son Dakikaboğulma tehlikesiTürkiyeMuğlaBodrum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.