ÇELTİKÇİ BELEDİYESİNDEN YUSUFÇA BELEDİYESİNE BÜYÜK JEST

Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın söz verdiği itfaiye aracının devir teslim işlemi 21 Şubat 2020 Cuma günü gerçekleşti. MHP İl Başkanı Hikmet ÖKTE ve Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan devir teslim işleminden sonra Başkan Recep …

Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın söz verdiği itfaiye aracının devir teslim işlemi 21 Şubat 2020 Cuma günü gerçekleşti. MHP İl Başkanı Hikmet ÖKTE ve Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan devir teslim işleminden sonra Başkan Recep Aydın’ın makamında bir araya gelerek bu güzel ve yardımlaşma içeren devir işleminin ardından fotoğraf çektirdiler.

Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan

“İtfaiye aracımızın devrini aldık. Artık beldemize bir araç ve ekipman daha kazandırmanın gururu ve rahatlığı içindeyiz. Aracımızın cüz i bir bedelle beldemize kazandırılmasında büyük emeği olan Çeltikçi Belediye Başkanımız Recep Aydın  kardeşime ve İl Başkanım Sayın Hikmet Ökte abime kasaba halkım adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” diyerek duygularını paylaştı.

Recep AydınTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.