Çeltikçi’de 23 Nisan Kutlamaları Renkli Kareler

Çeltikçi'de 23 Nisan Kutlamaları

Çeltikçi’de 23 Nisan Kutlamaları ” ÇELENK SUNMA TÖRENİ ” ile Başladı!!!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 99. yıl kutlamaları dolayısı ile çelenk koyma törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanife Yılmaz, İlçe Daire Amirleri, Mahalle Muhtarları, siyasi partilerin ilçe başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanife Yılmaz, Atatürk Anıtına çelenk koydu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Atatürk Anıtına çelenk konulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Atatürk Anıtına çelenk koyma törenin ardından;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Yunus Emre ilköğretim okulu’nda öğrencilerin düzenlemiş olduğu gösteriler izlendi.

Yunus Emre İlköğretim okulu’nda düzenlenen etkinliğe; İlçe Kaymakamı Abdullah ÖZÜBEK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanife YILMAZ, İlçe Belediye Başkanı Recep AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa KAHRAMAN, İlçe Daire Amirleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, ilçe öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrencilerin düzenlemiş olduğu gösteriler büyük ilgi ile izlendi.

Gösterilerin ardından öğrencilere hediyeleri verildi. Huseyin Taştekin Çeltikçi nnchaber

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk BayramıAbdullah ÖZÜBEKHanife YILMAZTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.